Prepolovio se Darko Lazić, smršao 45 kilograma, objavljena njegova najnovija slika: Spomenuo je i svadbu, Marina u nevjerici!

0

Nakon saobraćajne nesreće koju je doživio u oktobru 2018. godine, poznati folk pjevač Darko Lazić se bori sa prekomjernom težinom. 

Kilogrami su mu počeli smetati jer je imao bolove u kukovima. Prije mjesec dana je išao na operaciju smanjenja želuca, i kako pišu srpski mediji on je do sada skinuo četrdeset i pet kilograma. On je rekao da na tome neće ostati, i nakon operacije je rekao da mora da vodi brigu o ishrani, i tako je njegova dijeta se pokazala uspješnom.

-“Krvna slika mi je bila dosta loša pa su zbog toga nastali i veći problemi. Nisamo mogao ni normalno da se krežem, jer sam neprestano imao bolove, što me je dosta mučilo- saopštio je Darko za Blic.

Darko je na svom Instagram profilu objavio par fotografija na kojima se vidi da je on smršao. Njemu je ternutno zdravlje na prvom mjestu, i želi da kao i nekada hoda bez ikakvih pomagala, pa zato trenira, vozi automobil i pliva.

Sada se on maksimalno posvetio sebi, pokretan je i aktivan. A ono što je najbitnije uspio se okaniti poroka.

– To je ružna stvar ali je prošlost. Nisam neko ko laže, pred svima sam priznao šta sam uradio. Ne znam ko se sa estrade ne drogira, svi to koriste, a onda je na kraju samo Lazić narkoman. Toga sam se uspio riješiti i sad živim skroz drugačijim životom. Sve sam promijenio, sad je došlo vrijeme da živim punim plućima – rekao je pjevač.

Zbog trenutne pandemije korona virusa, Lazić vrijeme provodi kod kuće sa svojom zaručnicom Marinom Gagić. Nedavno je izjavio kako su odgodili svadbu koju su planirali imati ove godine, a razlog je upravo korona virus. Darko je istaknuo kako je trenutno zdravlje najvažnije pa će zbog toga pričekati.

Preporučujemo