Novo Showbizz

Preminula poznata pjevačica, porodica neutješna: Ugašen još jedan mladi život: Ovako su se najbliži oprostili od nje!

Nekadašnja učesnica šou programa “Ja imam talenat” pjevačica Natalija Lazić preminula je u nedjelju nakon bolesti, a njeni najbliži su neutješni zbog velikog gubitka.

Od ova talentovane pjevačice emotivnim tekstom oprostio se njen prijatelj Rastko Šejić, koji je naveo i pojedine detalje iz njene biografije.

– Natalija je bila dio našeg stvaralačkog tima na par umjetničkih projekata. Ona je bila trubadurka u predstavi o Siranu de Beržeraku. Rok star koji Čini DOBRO širem Srbije, Primadona u šansonjerskim Bivšim stvarima. Dijelili smo bine, studija, probe, puteve, snimanja, pauze, bekstejdžove, hljeb i vino, dijelili smo sve. Planirali smo uvijek. Njen zarazan osmijeh više neće odzvanjati srećom zajedničkog rada. Natalija Lazić je umjela da posjeduje pjesme, da stane iza njih životom i svom moći svoga glasa, da osjeti i prenese korijen osjećaja i atmosfere pjesme, tako da pretrne i najtvrdokorniji slušalac, od bluza sa delte Misisipija sa Bluesnight bendom, preko savremenih autorskih pjesama i obrada sa Šta hoćeš i različitim bendovima sa asfalta Srbije, sanovite šansone Patricije Kas „Il me dit que je suis belle“ kojom pjesmom je pobijedila na Nacionalnom konkursu za frankofonu pjesmu 2018. godine, pa sve do srpskih tradicionala sa etno grupom Đurđe, koju je uvijek predvodila. Ona bi vas odvela pjesmom bez ikakve muke snagom mašte i radoznalosti u Pariz, Sijetl, Nju Orleans ili na Staru planinu, osjetili bi miris i ukus, vrevu i pastoralu, bol i mir. Gorko je što neke od tih mentaliteta koje je osjećala nije i nikada neće doživjeti, nažalost. Prokletstvo nadarenih – piše u njegovom tekstu objavljenom na portalu udruženja “Šta hoćeš”.

Oglasi – Advertisement