Novo

Preko datuma rođenja provjerite ko je vaš anđeo čuvar: Ko je broj 4, velika mu se sreća sprema

Budite sigurni da je vaš anđeo čuvar uvijek pored vas, još od dana vašeg rođenja, bez obzira na vaš karakter, on uvijek pomaže u krojenju vaše sudbine.

Svaka osoba ima svog vlastitog anđela čuvara a on se može vrlo lako otkriti preko vašeg datuma rođenja.

Kako bi ste saznali koji je to tačno vaš anđeo čuvar koji je uvijek uz vas, morate da svoje ime izračunate pomoću određenih brojeva. Dakle, svako od slova abecede ima određeni svoj specifični znak, a te znakove možete vidjeti u nastavku:

A, I, J, = 1

B, K, R = 2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3

D, M, T, Đ, DŽ = 4

E, H, N, NJ, X = 5

U, V = 6

O, Z, Ž = 7

F, P = 8

Ono što morate uraditi je slijedeće: Dakle, napišite svoje puno ime i prezime a nakon toga svakom slovu daodate po jedan od odgovarajućih brojeva koje smo prikazali. Poslije toga sve to saberite i ako ste dobili broj sa više cifara, morate ih još jednom sabrati, te sve tako dok broj ne bude jednocifre.

Ovo su značenja tih jednocifrenih brojeva:

Anđeoski broj 1: Ariel

Anđeo Ariel pomaže svim bićima koja postoje na ovom svijetu, ali je poseban čuvar za vas. Sa njim možete najlakše stupiti u kontakt kada izađete u prirodu jer mu je ona veoma bliska. Ariel često šalje simbolične poruke kada je potrebno učiniti nešto za okruženje, ekologiju odnosno životnu sredinu, a sve to kako bi se sačuvala priroda. Poručuje da nikada ne razmišljate negativno, odnosno koliko i kakvih opasnosti ima u okolini, nego da obraćate pažnju na to koliko je toga u vama i da mislite samo na pozitivne stvari.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.