Predviđanja Baba Vange ledi krv u žilama! Pogodila je Korona virus, bolest neće zaobići ni predsjednika Amerike: Evo šta će biti s njim!

0

Baba Vanga, popularna bugarska proročica, do sada je pogodila sve. Znala je kako će poginuti mlada Silvana Armenulić, znala je da će se slatki greh raspast čak je predvidjela kad će umrijeti Saša Popović.

Što se tiče proročanstava o svijetu, baba Vanga je ovdje definitivno pogodila, prvo je upozorila na cunami 2002.godine, te je potom pogodila i napad u Nju Jorku prije 19 godina, odnosno napad na njihove blizance, a čak je pogodila i korona virus koji se pojavio u svijetu prije dva mjeseca.

Kad je riječ o ovoj godini, odnosno 2020., ono što je baba Vanga predvidjela je kako će neko pokušati izvršiti atentat na Vladimira Putina, i to neko iz njegovog obezbjeđenja, ali da će on preživjeti i taj i ostala tri napada na njega.

A kako ne bi Amerikanci ostali po strani, ona je predvidjela da će aktuelni američki predsjednik Donald Tramp oboljeti od tajanstvene bolesti od koje će nekoliko mjeseci biti bolestan.

Poslije određenog vremena on će ostati gluh, tako da će to mnogo da utiče na njega. Pogotovo u njegovom drugom mandatu gdje on neće moći biti na funkciji predsjednika, pa će ga to pogoditi i napustiti će mjesto predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Bilo kako bilo, do sada je Baba Vanga sve i svašta pogodila, ono što se mi iskreno nadamo jeste da će se situacija sa korona virusom ubrzo smiriti, da ćemo svakim danom imati sve manje zaraženih te da će ovo sve ostati iza nas.

Preporučujemo