Pravi raj na zemlji: Pogledajte kako će izgledati kuća u kojoj će živjeti Meghan i Harry kada završe sa kraljevskom porodicom! (Foto)

0

Već dugo se piše o vijesti kako je princ Harry zajedno sa svojom suprugom Meghan istupio iz kraljevske porodice, i ta situacija se prati sa velikim zanimanjem.

Oni su sada već i bivši članovi kraljevske porodice i donjeli su odluku da se od njih odvoje i da imaju manje obaveza prema njima da postanu finansijski nezavisni i zbog toga se dovode u situaciju da sebi pronađu novi dom u kojem će da provode svoje dane zajedničkog života, pošto više život na kraljevskom dvoru nije u opticaju.

Iz toga razloga oni su tražili kuće u koje bi mogli da se usele, a za oko im je zapala jedan vila koja je trenutno na iznajmljivanje koja je bila u vlasništvu jedne bivše zvijezde serije Spasilačka služba, i koja se istog trenutka svidjela i Harryu i Meghan. Vila je smještena u Malibuu i mnogi koji su je vidjeli dali su joj naziv raj iz mašte. Njih dvoje trenutno žive u Kanadi u kući koja vrijedi oko dvadeset i osam miliona dolara, ali nakon rješenja o obustavi njihovih kraljevskih dužnosti koje treba da se desi trideset i prvog marta, Meghan namjerava da se nakon toga odmah presele u Kaliforniju.

Jedan od najvećih razloga za selidbu jeste taj da bi Meghan mogla da bude bliža svojoj majci koja živi u Sicilijskoj odlini u Hollywoodu. Ova vila koja se nalazi u Malibuu vrijedi oko dvadeset miliona dolata i prostire se na oko hilajdu i dvjesto matara kvadratnih.

Preporučujemo