PRAVI HOROR je ovaj doktor doživio, kad je ova žena RAŠIRILA NOGE! Vonj, saft i nekako, ALI OVO? Krstio se i lijevom rukom(FOTO)

0

Ono što je najvažnije u zdravlju kod jedne žene jeste svakako intimna higijena, od koje dolaze mnoge bolesti, ako se ona ne održava pšravilno i redovno. Imamo dosta takvih žena, koje žive u ruralnim područjima i koje nemaju mogućnost za redovnom higijenom, pa dok još dođu kod doktora na pregled, još ako je ljeto, onda doktor mora staviti gas na masku na lice.Dosta muškaraca jednostavno sanja da bude ginekolog, ali se za to mora imati želudca, jer su poneke žene pravi pesniti, ako znate na što ciljamo. Pored higijene imamo i žemskih osoba koje dođu na intervenciju sa raznim bolesnim prijedlozima, vađenje krastavaca, mini šipki, hrenovki i čega sve ne iz same maternice. 

Tako, da dobro razmislite prije nego poželite da bude te ginekolog, nije to posao za svakoga, a najbolje nam to pokazuje i sljedeća priča, koju vam prenosimo u nastavku. Mišel Berou poznata britanska blogerica je podijelila sa svojim pratiteljima jako neugodnu priču, koja je započela prošle godine, kada su joj se pojavili jako neugodni bolovi u donjem dijelu stomaka. Otišla je odmah ginekologu, a preneraženi doktor je nakon pregleda, rukom na kojoj su bile rukavice, izvadio smotuljak dlaka koje su bile u njenoj rodnici. Ona se frapirala, kako je to sdospjelo u njenu intimu? Kada je uradio analizu dlake,. bile su mačje. Onda joj je sve bilo jasno, ima 3 mačke u kući koje su se igrale na krevetu gdje je ona imala odnos sa mužem. Te dlake su preko posteljine došle do njegovog spolovila, a dalje u njenu rodnicu. Šta vi mislite o ovom jako neobičnom slučaju?

Preporučujemo