Povukao se zbog bolesti, nekad je bio veliki zavodnik: Žene ga obožavale: Kad vidite kako danas izgleda srpski glumac oči će vam stati!

0

Poznatog glumca Aljošu Vučkovića sve žene su obožavale, a on se povukao iz javnosti zbog bolesti!

– Ja ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i zaista se ne osjećam dobro, to je jedan od razloga zašto više ne glumim – rekao je Aljoša Vučković za “Kurir” ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Vučković danas u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke, Leanu i Saru. Aljošu svi najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” u kojoj je glumio doktora Lukšića. Aljoša se prisjeća te serije koja se i dan danas reprizira, po ne zna se ni koji put.

– Eh, možemo se mi danas samo da pitamo šta je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, oednosno nikako ne primijećuje. Iza tih kultnih projekata, koje su i dan danas poznate stoje dobar rad, duša i profesionalnost.

Kad podvučem crtu od perioda nastanka “Boljeg života” do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, koro sve stagnira. Šta reći osim da će nam doći bolji život samo ukoliko pokušamo da vratimo sva sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro da ih nema. Sve nam funkcioniše o principu “hajmo da probamo da bude bolje’, i to bolje traje jedva dva minuta, pa onda stane – rekao je Aljoša Vučković.

Aljoša je rođen 17. decembra 1946. godine, srbijanski je glumav ali po nacionalnosti porijeklom iz Dugopolja kod Splita.

Preporučujemo