POTRESNE SCENE IZ PORODILIŠTA- OVAJ PAR JE OMILJEN NA ESTRADI, A SADA SU DOŽIVJELI NESREĆU! Izgubili su bebu, velika TUGA! (FOTO)

0

Poznata manekenka Krisi Tajgen (34) i njen suprug, muzičar Džon Ledžnd (41) očajni su nakon što je poznata ljepotica uzgubila svoju bebu. Ovu tužnu vijest je objavila sama manekenka na društvenim mrežama iz pretužne fotografije koje su nastale u porodilištu.

 

Ona je početkom ove sedmice primljena u medicinski centar u Los Angelesu jer je imala krvarenje koje je trajalo više od mjesec dana tokom trudnoće., a uz fotografije Manekenka je napisala i status koji je mnogima natjerao suze na oči:

” Nismo uspjeli da zaustavimo krvarenje i damo bebi tečnost koja mu je potrebna, uprkos transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dijete sve dok se ne rodi, prije nego što napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dječaka u mom trbuhu zvali smo Džek. Tako da će zauvijek ostati Džek. Džek se jako trudio da bude dio naše porodice i biće zauvijek ”

Uz sve to, vidno potresena manekenka i njen muž su svome preminulom sinu posvetili i ove riječi: ” Našem Džeku – tako mi je žao što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo suočeno sa toliko komplikacija i što nismo mogli da ti damo dom. Uvijek ćemo te voljeti. U ovom najmračnijem danu, tugovaćemo dok nam “oči ne ispadnu”

 

I mnoge njihove fanove su potresle ove pretužne fotografije iz porodilišta, a mnogi od njih su im poslali velike riječi podrške, a bilo je tu i mnogo poznatih imena iz svjetskog šou biznisa. Sam pjevač se nije puno oglašavao , ali je očito da sada želi da samo što više pomogne svojoj supruzi kojoj je sigurno i najteže u cijeloj ovoj situaciji

Preporučujemo