Potresna vijest objavljena o Princu Harriju: Svjetski mediji saopštili tužne vijesti!

0

Kako piše Magazina Globe, princ Harry je prije par dana primljen na psihijatrijsku kliniku u Californiji zbog post traumatskog stresnog poremećaja, koji je poznatiji kao PTSP.

Mnogi govore i da je doživio i nervni slom, kao posljedicu majčine smrti čiju bol nosi još  od  davne 1997. godine. Te godine je ona stravično nastradala u saobraćajnoj nesreći, na ovo ima i uticaj posljedica napuštanja kraljevske porodice koje se desilo nedavno sa suprugom Meghan Markle.

On je sam  u jednom trenutku rekao kako ne želi da se Meghan dogodi što se dogodilo njegovoj majci i da ne želi da to ponovo proživi. Međutim taj nesebični i muževni čin došao je sa odgovarajućom cijenom, koju kako sada izgleda plaća boravkom u psihijatrijskoj klinici. Jedan stariji član kraljevske porodice koji je izrazio želju da ostane  anoniman pojasnio je što se zapravo dešava sa 35-godišnjim princem koji se preselio zajedno sa svojom porodicom u Los Angeles, gdje su i dalje na snazi mjere karantene, te je na to još dodao da služenje vojske u trajanju od deset godina na njega ostavilo dodatne posljedice koje su sada izašle na vidjelo.

Henry, princ Velsa ili Princ Henry Velški koji je poznatiji kao princ Harry je mlađi  sin Charlesa, princa od Velsa i princeze Diane, te četvrti unuk kraljice Elizabete II i princa Filipa, vojvode od Edinburgha. On je u redu peti  nasljeđivanja na prijestolju 16 nezavisnih suverenih država koje su poznatije kao krunske zemlje Commonwealtha: Ujedinjenog Kraljevstva, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Jamajke, Barbadosa, Bahama, Grenade, Papue Nove Gvineje, Solomonskih Otoka, Tuvalua, Svete Lucije, Svetog Vincenta i Grenadina, Belizea, Antigve i Barbude, te Svetog Kristofora i Nevisa.

Preporučujemo