Potpuni raspad sistema na srpskoj svadbi: Ovako to izgleda kada majka ženi svoga sina: Popela se na stol, napravila špagu, a onda ludilo (Video)

0
403

Svako od nas vrlo dobro zna kako to izgleda srpska svadba, bilo da smo bili prisutni ili da smo gledali određene snimke.

To su događaji kojima se pridodaje puno pažnje, na njima se ne štedi na hrani i piću, puno se potroši na muziku, a veselje zna da traje po nekoliko dana. Gostima nije strano ni da se nosi oružje na ovakva slavlja, pa je i pucanje u vazduh sasvim normalna pojava na ovakvim svadbama, ali se zna desiti da se dese stvari sa zvanicama koje svadbu odvede u totalno drugom smjeru.

Tako isto je i ova snimka sa jedne srpske svadbe, kad se pojavila na Internetu postala pravi hit i viralna za manje od 24 sata. I to sve zbog postupka jedne žena na svadbi, a neki od izvora kažu da se radi o majci mladoženje, mada je to sada upitno.

Ovo se desilo kada je žena čula prve taktove pjesme “Danas majko ženiš svoga sina”, tada ju je obuzelo pravo ludilo.

Sudeci po snimcima, očigledno je da je ova žena bila u jako alkoholiziranom stanju, alo je to nije spriječilo da se prvo, teškim mukama popne stolicu, a nakon toga pokušala je i da se popne na stol ispred sebe na kojem je pokušala da uradi špagu, što je goste ostavilo u čudu.

Sve bi to možda i bilo u redu da stol na kojem je pokušala da uradi špagu se nije raspao ispod nje na desetine komada.

Sva ova situacija se jasno vidi i na video snimku ispod ovog članka:

https://www.youtube.com/watch?v=1ogvhVVAv1Y

Loading..