Poslije 8 godina braka, razvodi se najljepši poznati par: Fanovi u nevjerici!

0

Oni su se razišli početkom ove godine, ali su odlučili sačekati prije nego što javnost objavi kako vi se porodica mogla prilagoditi novim promjenama.

Pjevačica Fergie i njen muž Josh Dumel su i nakon osam godina braka odlučili podniejti zahtjev za razvod braka a ovu vijest su objavili isključivo popularnom američkom časopisu.

Ove godine su se razišli sa poštovanjem i ljubavlju.

Izjavili su slijedeće: “Razišli smo se s ljubavlju, a kako bismo svojoj porodici pružili šansu i kako bismo se mogli prilagoditi novim promjenama najbolje što možemo, dali smo sve od sebe da to sve ostane privatna stvar, a tek onda javimo javnosti. Uvijek smo imali međusobnu podršku, uvijek ćemo biti ujedinjeni, kao i naša porodica.”

Njihov sin Acle Jack je kojeg su dobili kao plod ljubavi u braku. Kada su se pojavili u emisiji Ellen DeGeneris, Josh je priznao da je njegova supruga, koja je sada bivša, posvetila puno više vremena sinu za njegovo vaspitanje, jer je ona puno strpljivija od njega.

U javnosti ih nismo vidjeli skoro dva mjeseca, a fotografija je objavljena u januaru ove godina na njegovom Instagram profilu. Jedna od njihovih posljednjih slika je mjesto na kojem su zajedno.

Njih dvoje su smatrani jednim od najljepših parova i u Hollywoodu i širom svijeta. Ali, očigledno da skoro svakoj ljubavi, zna doći kraj. A ovaj poznati par, nikada nije otkrio detalje razvoda.

Preporučujemo