Poslala je šefici poruku da joj je brat preminuo, a kada joj je šefica odgovorila došlo joj je da zaplače od muke: Sramota za cijelu Srbiju (FOTO)

0
368

Svi oni koji žive na Balkanu svjesni su da je ekonomska situacija u ovim krajevima došla do kritične situacije.

Posla je sve manje i manje, a i oni koji imaju sreću da rade trude se da kako bi ga zadržali. Većina ljudi koji rade nisu zadovoljni sa uslovima u kojima rade a ni sa plata koje dobijaju mjesečno.

Svaki dan je teže naći poslodavca ili šefa za kojeg se može reći da je pošten i da svoje ljude tretira onako kako bi trebalo.

Svako od nas je bar jednom moram imati iskustvo sa lošim šefom zbog kojeg se sigurno morali dati otkaz, jer niste mogli trpiti svu nepravdu koja se dešavala, međutim, ipak i pored toga shvatitie koliko je teško te nastavite raditi. Takva je i ova priča.

Ona je zgrozila doslovno svakoga ko ju je pročitao, pokazuje nam dokle ide samoživot pojedinih šefova i kako oni nemaju ni trunke razumijevanja za neke loše situacije u kojima se nađu njihovi radnici u jednom trenutku.

Na priloženim fotografijama možete vidjeti prepisku jedne žene sa svojom šeficom. Naime, ona je svojoj šefici javila kako je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći, i da ona neće moći dolaziti neko vrijeme na posao. Međutim, odgovor koji je dobila ju je naprosto razočarao, jer ni u ovako groznom trenutku nejna šefica nije imala ni malo osjećaja da bar malo suosjeća sa gubitkom ove svoje radnice.

Upravo zbog toga, ona je imala potrebu da ove fotografije objavi na društvenim mrežama kako bi se vidjelo u kakvom mi bezosjećajnom društvu živimo.

Loading..