PORODIČNA TRAGEDIJA, RADA MANOJLOVIĆ SLOMLJENA BOLOM: Smrtni slučaj u porodici

0

Popularna pjevačica Rada Manojlović je endavno imala smrtni slučaj u porodici koji ju je mnogo pogodio, i konačno je nakon tri mjeseca šutnje odlučila da progovori o tome, pa je novinarima rekla ove stvari: ” Sad ću prvi put javno da kažem da sam prije tri mjeseca imala smrtni slučaj u porodici, preminula je moja baka, mama od moje mame za koju sam bila jako vezana, i ja sam od tada toliko nezainteresovana za sva dešavanja oko mene. Vjerujte mi da sam se od dana kada mi je baka preminula povukla u neke svoje misli, da me više apsolutno ništa ne zanima”

Rada, koja je očito veoma pogođena smrću svoje bake, novinarima je otkrila još neke stvari koje je tište i bole: ”Doslovno živim u nekoj iluziji, pokušavam da ubijedim sebe da se ništa od ovoga nije desilo. Meni je bilo potrebno povlačenje i da sebi dozvolim da tugujem, daleko od svih. Kad je mama umrla, ja sam par dana poslije sahrane otišla da pjevam, da radim i mislim da sebi nikad nisam dozvolila da prebolim taj bol koliko toliko, zbog toga što sam bila zaokupirana poslom, morala sam da zaradim, a sada sam shvatila da je vrijeme da pustim sebe da bolujem za bakom, nisam više mogla da budem ona Rada robot.”

Nakon ovoga Rada se osvrnula i na nedavnu smrt spisateljice Isidore Bjelice koju je veoma cijenila i koju je voljela i na čijoj sahrani je bila:”  Veoma me je to pogodilo. U dva mjeseca su otišle osobe koje sam jako voljela, još mi je u tom nekom periodu umrla i drugarica što je i mene i moju sestru dodatno dotuklo, tako da sam ja ova dva mjeseca, nažalost više provela na groblju, nego za čak deset godina svog života.”

Preporučujemo