Porodica Darka Lazića strahuje, Marina roni suze, folkeru ugroženo zdravlje: Nakon što je drastično smršao, pojavila se velika opasnost: Ovo je bolno!

0

Folkerski pjevač Darko Lazić je konstantno odlagao operaciju bubrega koji skoro da i ne radi.

Ovog puta, navodno je došao trenutak da se taj problem riješi. Dakle, ovom pjevaču treba dosta vremena i truda da povrati funkcije organa, ali se on navodno ne pridržava terapije i ne posjećuje redovno doktore.

“Baš nedavno kada je bio na operaciji smanjenja želuca, doktori su konstatovali da mu je bubreg jako oštećen i da nema ni deset posto normalne funkcije te su mu rekli da bi trebao što prije da se operiše” kaže izvor za “Svet” te dodaje:

“Jedini problem je što doktori nisu baš sigurni da bi Darkov organizam mogao da funkcioniše normalno sa samo jednim bubregom i zbog toga su mu predložili transplataciju. Iako u početku nije htio da se pomiri sa ovom činjenicom, na kraju je odlučio da pronađe tim stručnjaka i doktora koji bi mu uradili presađivanje. Još uvijek se ne zna datum operacije, ali je odlučio da to bude u Italiji te će ga tamo doktori i operisati. Bez obzira što je to veoma skupa intervencija, Darkov prijatelj iz Švajcarske se ponudio da plati sve troškove liječenja i novog organa tako da je porodica oslobođena brige da donira bubreg Darku. Naravno, zbog ovoga su svi sretni, ali ipak, brinu kako će sve to proći i koliko će se čekati da se pravi bubreg pojavi.”

Iskreno se nadamo da će Darkova operacija što brže biti realizovana i da će se on oporaviti u što kraćem vremenskom periodu.

Preporučujemo