Novo Showbizz

Popularni pjevač Đani pokušao sam sebi oduzeti život! Problemi u kući ga natjerali na najgore: Popeo se na krov! (Video)

Popularni srbijanski pjevač Đani je priznao da je zbog porodičnih problema svojevremeno razmišljao o najgorim stvarima.

Vjerujemo da je mnogima došao trenutak da upadnu u neku kriznu situaciju i da im se u glavi pojave mnoge crne misli. Ali se večina u tom predomisli i nakon nekog vremena i događaja budu zahvalni na životu koji žive. Poznato je da je Đani jako uspješan čovjek, i pored toga je dosta traćen i plaćen pjevač kojem karijera naprosto cvjeta, niko niakda ne bi posmilio da on ima neke probleme zbog kojih pomišlja na ružne stvari.

Đani je nedavno pozvan kao gost u emisiju kod Ognjena Amidžića. Tada je priznao da je u jednom trenutku života htio da izvrši samoubistvo. Sve je to počelo kada je Ognjen pokrenuo igricu u kojoj je pročitao piranje: “Jednog gosta su kaznili roditelji i nisu ga pustili u grad, on se nakon toga popeo na krov kuće i prijetio im je da će skočiti. Ko je to u pitanju?

Niko od prisutnih u studiju nije na Đanija pomislio, a on je zbog ove priče bez problema rekao i ispravio Ognjena da nije bio u pitanju izlazak u grad već mu roditelji nisu dopustili da ide da igra nogomet kada je bio dijete. Morao je da čuva koze, zbog toga što je bio dijete mu je to i oprošteno ali je rekao da se popeo na krov i da je htio da se baci, jer mu je bilo krivo što nije mogao da se igra zajedno sa svojim drugarima.

https://www.youtube.com/watch?v=UCu01QvyIiA&feature=emb_title

Oglasi – Advertisement