Novo

Položio je 160 cigli u svoje dvorište: Ono što su komšije pogledale poslije 6 sati trajalo je zauvijek! (Video)

Svima je poznato da je ljeto vrijeme za odmor, i tada mnogi razmišljaju o tome gdje da provedu lijepe dane ljeta. Ali mnogima je i ljeto dobro za sjedenje napolju i za pravljenje roštilja i uživanje sa bližnjima.

Vjerujemo da svi vole miris roštilja i da su svi uvijek zainteresovani za njega.
Sada na ovja način možete svoj roštilj izvaditi i uživati zajedno u lijepom vremenu sa svojim prijateljima. Nebitno da li je na roštilju meso, riba ili neko obično povrće šta god da se pravi na roštilju je jedan dio te sezone soštiljanja koji svima ostaje u pamćenju.


Također je bitno da imate dobar i kvalitetan roštilj jer je uz takav roštilj i lakše napraviti meso a i zabavnije. Iz toga razloga ćete sigurno uzeti roštilj koji je skuplji u nadi da je kvalitetniji i da će potrajati dugi niz godina. Niko ne bi volio da troši pare svake sezone na novi roštilj i s toga vam nudimo jedan način pomoću kojeg možete napraviti svoj vlastiti roštilj.


Roštilj je zidan i može dugo da traje a da se ne pokvari. Ovaj roštilj možete napraviti sami, a uz to neće koštati puno para i bit će jedan lijep ukras u vašem dvorištu. Potrebno vam je svega nekoliko vrsta materijala koje bi čak i mogli imati kod sebe, vjerovatno od nekih prijašnjih radova, a način na koji se pravi ovaj roštilj je sljedeći i postupak je veoma jednostavan tako da neće biti velikih problema u njegovoj izgradnji.

U videu ispod možete pogledati postupak.