Novo Showbizz

Policija na vratima Ane Nikolić: Do sad neviđen skandal: Izbila žestoka svađa: Evo o čemu se radi!

Ana Nikolić i njen bivši muž Rasta su se tako žestoko posvađali da su uplašene komšije pozvale policiju koja im je banula na vrata, a to se sve desilo samo nekoliko dana nakon što ga je nahvalila.

– Iznenada je izbila svađa u Aninom stanu. Rasta je došao da uzme Taru, ali i da očita Ani bukvicu nakon što je saznao da neko vrijeme nije plaćala njihovog zajedničkog telohranitelja, kojeg on jako cijeni. Doslovno je urlao na Anu, cijela zgrada se orila, a ona mu je kontrirala. Komšije kažu da je bilo užasno i da je Rasta vikao: Kako te nije sramota? Gdje su pare koje sam ti dao? Taj čovjek je godinama uz nas, zbog čega si nam ovo priredila?! Neko od stanara zgrade se uplašio i pomislio da se ko zna šta dešava u Aninom stanu, te je pozvao policiju, koja je jako brzo došla. Tom prilikom Rasta je objasnio policajcima da nije došlo ni do kakvog fizičkog obračuna, te da nema potrebe za bilo kakvom intervencijom.

Kazao je da je u pitanju najobičnija svađa i da je van sebe, nije mogao da razumije zbog čega mu bivša supruga radi sve ovo. Isto tako, žalio se i da je vikao jer je jako iznerviran zato što zbog njene neodgovornosti nikada više neće moći da nađe čovjeka od povjerenja kakav je bio tjelohranitelj koji je dao otkaz, zbog toga što mu nije plaćala. Poslije obavljenog razgovora, policajci su ih upozorili da se stišaju ili će u protivnom dobiti prijavu za kršenje javnog reda i mira. Rasta se poslije ovoga pokupio i sa kćerkicom napustio stana – otkriva izvor.

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement