Novo

POLICAJAC JE NAREDIO ŽENI da otvori prtljažnik, NIJE IMAO POJMA DA GA ONA SLIKA: Svi dijele ovu sliku, POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO! (FOTO)

Svima je poznato da se na internetu mogu pronaći razne stvari i pored toga se mogu pročitati neke zaista čudne priče. 

Mnogo od toga je ustvari lažno, ali postoje i neke priče koje su dokumentovane i koje su istinite za koje bi mnogi rekli da su lažne. Takvu jednu prilu vma donosimo danas. Naime, žena sa imenom Chy Tacker je bila zaustavljena od strane policije. Policajac se zvao Jenkins, i on ju je zaustavio jer joj nisu radila zadnja svjetla, ali što se desilo sljedeće je bilo izenanđujuće. Ona se prepala jer je mislila da su je zaistavili zbog prebrze vožnje jer je žurila na svoj posao.

Bila je uplašena pa je počela da traži svoju vozačku dozbolu u nadi da će morati da plati kaznu. Policajac ju je smirio i saopštio joj je da treba samo da popravi zadnja svjetla. Rekla mu je da je nedavno bila na servisu i da su joj popravili taj problem sa svjetlima, jer je i prije sa njima imala problema, i rekla je da su joj za to naplatili 600 dolara. Policajac je umjesto da joj da kaznu, rekao joj je da otvori gepek.

Jenkins nije znao da ga djevojka sve vrijeme snima, jer je imala želju da pokaže svima kako policajci mogu da budu dobri. Kada je on pregledao kvar, rekao joj je da su joj podvalili pokvarena svjetla, ili su joj vratili njena stara svjetla koja nisu radila. Taj video je na kraju završio na društvenim mrežama i vrlo brzo je dostigao veliku popularnost.

Oglasi – Advertisement