Pokazala je trik za podizanje trepavica i zaludjela žene: Svi sad ovo pokušavaju: Razlika je nevjerovatna!

0

U vremenu pandemije usljed novog soja korona virusa, koja traje već skoro 3 mjeseca, mnoge žene pronalaze načine kako bi svoje potrebe zadovoljile isto onako kao u kozmetički, frizerskim salonima za uljepšavanje.

Imali smo priliku vidjeti sve i svašta, od šišanja pa sve do lijepljenja noktiju, a evo danas za vas imamo novi trik koji je namjenjen podizanju trepavica, a koji je podijelila jedna korisnica mreže Tik Tok.

Kao što smo već kazali, kozmetički saloni ne rade, svi su termini otkazani, tako da bi ovaj njen trik dobro došao damama koje su imale naviku ići na podizanje trepavica.

Naime, ova je djevojka podijelila svoj savjet sa svim ženama na Tik Toku, uz pomoć kojeg će im trepavice izgledati savršeno. Djevojka po imenu Miranda, je prvo stavila jedan sloj maskare, a zatim je trepavice sušila hladnim vazduhom iz fena za sušenje kose.

Miranda posebno tvrdi da se u ovoj priči prvo stavlja maskara, pa onda tek ide sušenje. Iako je bilo dosta pozitivnih komentara u kojima su se mnoge žene zahvaljivale, opet je za neke hladan zrak i jako puhanje u blizini oka nije dobra ideja, jer je oko osjetljivo i nakon toga može postati crveno i peckavo.

Bilo kako bilo, ona je ovim videom mnogim ženama olakšala život, jer kako kaže ovo je i za nju najveće otkriće do sada. Međutim, ipak se toplo savjetuje da ako imate osjetljive oči, pripazite, jak vazduh zaista može izazvati nelagodnost i bol u oku.

Preporučujemo