Novo

Pogledajte kako je Tijana izgledala prije svih operacija: ŠOK: Šta je ovo?

Tijana Ajfon je podigla zaista veliku prašinu u zadnja 24 sata u cijeloj Srbiji.

Postala je poznata onda kada se pojavila u rijalitiju “Parovi”. Međutim, ova starleta i ukućanka ovog šoa je izgledala potpuno drugačije i to ne tako davno.

Sada internetom kruži fotografija koja je iznenadila i šokirala sve koji su je vidjela, jer je Tijana neprepoznatljiva na slici koja je iz prošlosti. Pogledajte je nekada i sada i sami procijenite koliko se ona zapravo promijenila!

Podsjećanja radi, gotovo svi muškarci koji su uhapšeni u policijskoj akciji “Kristal” zajedno sa starletom Tijanom Ajfon dobro je poznata policiji i bezbjednosnim agencijama širom Evrope.

U toku tog protesta oduzet je kokain, oružje i deset hiljada eura, tako je potvrđeno u policiji.

Osim nje, bile su i tri njene drugarice koje su dobi od 27 do 32 godine. Sada, kako kaže izvor njeni roditelji je se stide, u selu ih svi prozivaju, a oni konstantno hodaju pognutih glava. Ukupno je uhapšeno 35 osoba zbog zlopupotrebe opojnih droga, prostitucije i oružja, tako saznaje Srpska Info. U tom objektu je ukupno bilo 26 muškaraca i devet djevojaka.

Iza sebe skoro svi imaju dosije sa teškim krivičnim djelima. Ovdje se prije svega ističe ime Zlatana Ćuka, koji se prema nezvaničnim informacijama povezuje i sa škaljarskim klanom, piše Sroskainfo. Ćuk je blizak i sa Sašom Vidovićem iz Bijeljine koji je nepravosnažno osuđen na čak 19 godina zatvora zbog ubistva Miroslava Lazarevića koje se desilo 2016 godine u oktobru u Istočnom Novom Sarajevu.