Pogledajte 10 najzgodnijih pjevačica sa Balkana, brojevi 3 i 5 sve obaraju s nogu, kad vidite ko su sve će vam biti jasno (Foto) – Balkan Life Today

Pogledajte 10 najzgodnijih pjevačica sa Balkana, brojevi 3 i 5 sve obaraju s nogu, kad vidite ko su sve će vam biti jasno (Foto)

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Pogledajte 10 najzgodnijih pjevačica sa Balkana, brojevi 3 i 5 sve obaraju s nogu, kad vidite ko su sve će vam biti jasno (Foto)

Mnoge balkanske pjevačice imaju za cilj da u moru pjevača budu što popularnije.

Gotovo sve rade na svom fizičkom izgledu da izgledaju što bolje te kako bi privukle što veći broj fanova pjevanjem, te fizičkim izgledom. Ovo su samo neke od najpoželjnijih balkanskih pjevačica.

Pjevačica Teodora Džehverović pojavila se kao takmičarka u Zvezdama Granda prije četiri godine. Nakon toga je Sšaa Popović oformio grupu “Đavolice” koju su činile Gorana Babić, Tamara Milutinović i Teodora. Grupa je bila aktivna šest mjeseci, a sve pjevačice su nakon toga odlučile da započnu solo karijeru. Tada je Teodora postigla vrhunac. Snimila je 2017. godine duetsku numeru sa grupom “In vivo”, a onda se pojavila i u Zadruzi gdje je osvojila treće mjesto.

Za Sandru Afriku se smatralo dugo vremena da je postigla slavu tako što je više svoju stražnjicu isticala nego pjevanje, ali se to kasnije promijenilo kada je snimila brojne hitove. Njene najpopularnije pjesme su “Pogledaj me”, “Afrika”, “Nevaljala” i brojni drugi hitovi. Zbog svog tijela smatra se jednom od najprovokativnijih pjevačica, kao i izazovnih odjevnih kombinacija.

Nikolija Jovanović poznata je još od rođenja, budući da je kćerka jedne od najpopularnijih pjevačica Vesne Zmijanac. Nikolija je srbijanska plesačica, model i pop – folk pjevačica. Glasi za jednu od najpoželjnijih pjevačica, koja privlači veliki broj fanova svojom energijom i specifičnim izgledm.

Spisak ne bi mogao da prođe bez Milice Pavlović, pjevačice koja se proslavila učešćem u Zvezdama Granda. Snimila je brojne hitove nakon takmičenja, a i danas vrijedi za jednu od najpopularnijih pjevačica.

Na šestom mjestu je Selma Bajrami, a iza nje slijede Rada Manojlović, Maya Berović, Katarina Kaća Grujić i Jelena Karleuša.

Loading..