Novo Savjeti

Po nogama je utrljala nešto što svi imamo kod kuće: Ujutro je pogledala svoje noge i mislila da sanja!

Vjerujemo da postoje mnoge žene koje se bore sa celulitom pa povodom toga troše veću svotu novca na preparate ili neke kreme koji im uopšte neće pomoći. 

Nije potrebno da uzalud trošite pare na kreme ili slično, jer u ovom članku ćete doći do jednog jako dobrog rješenja za vaš problem, i što je najbolje on je potpuno bestplatan i prirodan. Kafa sadrži kofein koji moće da djeluje na cirkulaciju krvi sa ciljem da je poboljšsa. Isto tako uklanja i toksine koji su se ispod kože nakupili.

Zajedno sa maslinovim uljem pomiješajte nekoliko kašičica taloga kafe. Tu smjesu namažite na mjesto gdje imate celulit a po tom izmasirajte. Ostavite da stoji trideset minuta i nakon toga je potrebno da samo operete kožu. Smatramo da će vas rezultati koje dobijete nakon ovoga pozitivno iznenaditi.

Pored ovoga naravno najbolja stvar koju je moguće da uradite jeste da promjenite vaše navike. Potrebno je da primjenite režim ishrane i da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Šetnje kroz prirodu ili džogiranje mogu da budu i opuštajuće a pri tome vam pomažu da se riječite celulita koji vam zadaje probleme.

Uz dobar režim ishrane ubacite tri do četiri puta u sedmici kardio u vidu trčanja, plivanja ili vožnje biciklom. Proces skidanja celulita nije isti kod svakog ali je bitno da imate cilj koji ćete sa vremena na vrijeme sigurno dostignuti. Uz sve to pijte dosta vode i stalno hidrirajte svoje tijelo. Imajte strpljenja i sve ćete postići.

Oglasi – Advertisement