“Planina” je visok 206 cm, njegova žena 157, a sada su objavili sretne vijesti: Čestitke samo pljušte (Foto)

0

Jedan od glavnih likova u poznatoj seriji “Igra prestolja”, jeste glumac koji se zove Hafpor “Tor” Bjornson koji je poznatiji kao “Planina”. 

On zajedno sa svojom suprugom Kelsi očekuje svoje prvo dijete. Njih dvoje su jedan jako poznat par u svijetu šou biznisa, a glavni razlog tome jeste i razlika u veličini između njih dvoje. On je vidok 206 centimetara i ima sto osamdeset i jedan kilogram. Njegova supruga je visoka 157 centimetara i ima samo pedeset i dva kila, što je drastična razlika. Zbog tog razloga njih dvoje su jako zanimljivi svima u javnosti i privlače veliku pažnju gdje god se pojave.

Na njihov račun se se mnogi često šale, tako što ostavljaju smiješne komentare na  raznim društvenim mrežama, a i njih dvoje redovno daju novi materijal za šalu zato što obavljaju zajedničke fotografije. Mnogi se pitaju kako se njih dvoje uopšte mogu poljubiti, ona nikada nije imala problem da kaže kako to oni rade, pa je rekla sljedeće: “On se sagne, i ja moram da stanem na prste. Ili nekada samo kažem “ma pusti to”, i kažem mu da me podigne- rekla je ona.

Oni su na svom instagram profilu objavili ovu sretnu vijest i otkrili su da će dobiti sinčića. Oni su skupa brobili balon iz kojeg su izašle plave konfete, i tada su i oni sami saznali da će dobiti sina. Ovo su vijesti koje usreće mnoge, kada saznaju da će da dobiju dijete koje će da promjeni njihove živote.

Preporučujemo