Pjevačica ovakva ušla u studio, a kad pogledate donji dio slike past ćete u nesvijest – Saša Popović na mjestu ostao ukopan – Balkan Life Today

Pjevačica ovakva ušla u studio, a kad pogledate donji dio slike past ćete u nesvijest – Saša Popović na mjestu ostao ukopan

Indira Aradinović objavila je pjesmu Čke kosmičke, ali zaprepastila je tada sve svojim stajlingom, dok je Saša Popović – vlasnik Granda, ponajviše bio iznenađen.

Inače, pjevačica poznatija kao Indy, odrekla se javno svoje sestre Edite Aradinović, te je podijelila tu informaciju putem svog Instagrama kada je šokirala javnost. O tome jako dugo vremena nije govorila, a zatim je odlučila da obrazloži svoj postupak.

-Zasmetalo mi je jer to nije čestitala privatno i dala komentar. Mnogo me zaboljelo, pa sam morala tako odreagovati, kao što je ona okačila story i ja sam. Ona je jedina koju imam na svijetu, kao i naši roditelji. Možda je došao takav period, ali bit će sve u redu, rekla je Indy.

Pjevačica kaže da nije isključila mogućnost da se pomiri sa sestrom nekad u narednom periodu. Priznala je da je na kraju krajeva ona ipak starija i da će uvijek, ako bude zatrebalo, oprostiti i popustiti.

Neko vrijeme je Indy bila na samom vrhu Grand produkcije među popularnijim pjevačicama, ali je njena popularnost opala nakon nekog vremena i pokušava se sada izdići u sami vrh. Ostaje da se vidi da li će u tome i uspjeti.

Da li ste vi nekada poslušali neku od njenih pjesama i koja vam se najviše dopala?

Leave a Reply