Novo Showbizz

Pjevačica kritično, život joj visi o koncu, otkazuju organi?! Indi sve lošije, objavljeni najnoviji detalji!

Poznata folk pjevačica Indira Aradinović poznatija kao Indi operisana je devetog marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac.

Od tada je pjevačica imala još jednu operaciju zbog komplikacija koje su se javile poslije zahvata, a kako izgleda, pjevačica će opet morati pod nož kako bi joj spasli život.

Njeno stanje je kritično i to zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali sada doktori čekaju da pjevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod potpunom anestezijom.

Izvor blizak porodici Aradinović otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da ljekari daju sve od sebe da joj lijekovima i medikamentima smire upalu pankreasa. U ovom trenutku ona se nalazi na intenzivnoj njezi u Kliničkom centru Srbije.

– Indi je trenutno u jako lošem stanju. Izmučena je od dvije operacije, koje je već imala do sad, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je opet operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje bez obzira što su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, opet će morati pod nož – ovako navodi izvor i objašnjava da upala pankreasa može biti kobna ako se ne sanira medikamentima ili hirurškim putem.

– Ono što je najgore je akutna upala pankreasa koja može da zahvati vitalne organe. Njoj je slezena već izvađena, ali postoji opasnost da upala ode na organe koji su vitalni, što može, nedaj bože, da dovede do najgoreg ishoda. Situacija je zaista strašna, ali doktori se svim silama bore za njen život. Ona je jaka žena i bori se kao lavica. Nadam se da će uspjeti da ojača i da će se na kraju izboriti sa ovim – naveo je izvor.

Oglasi – Advertisement