Novo Showbizz

Pipkaju se: Mariju u krevetu masira zgodni frajer, svi se pitaju ko je on: Objavila sliku: Istagram se USIJAO!

Poznata srpska pjevačica Marija Šerifović je na svom instagram profilu objavila veliki broj videa koji su mogli da prate njeni fanovi.

Sa ovim videima je htjela na jedan način svojim fanovima da pokaže da na njih mislim uprskom situaciji u kojoj se nalazimo. Sa ovim videima je htjela na jedan način svojim fanovima da pokaže da na njih mislim uprskom situaciji u kojoj se nalazimo.

 

Jedan od snimaka koji je privukao najviše pažnje jeste snimak koji je danas objavila, a na njemu se vidi jedan zgodni muškarac koji masira Mariju, dok ona leži na krevetu.

Marija Šerifović je rođena u Kragujevcu, 14. novembra 1984. godine i ona je srpska  pjevačica zabavne glazbe.

Predstavljala je Srbiju na Eurosongu 2007. godine sa pjesmom Molitva, s kojom je pobijedila i odvela Eurosong u glavni grad Srbije, Beograd. Marijina majka je Verica Šerifović, i ona je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne glazbe. Marija je završila gimnaziju i nižu muzičku školu u rodnom gradu, Kragujevcu. Rekla da je prvi put zapjevala u prvom razredu osnovne škole; pored toga što je u početku pjevala narodnu glazbu, već u četvrtom razredu je na dječjem festivalu koji je održan u Kragujevcu Deca pjevaju hitove zapjevala pjesmu od Whitney Houston.

Na kraju  srednje škole se preselila  u Beograd. Svoj prvi album “Naj, najbolja” je snimila  2003. godine.  Marija Šerifović se na srpskoj glazbenoj sceni ističe najviše sa svojim snažnim i prodornim vokalom, a poredoga se dosta komentira i njen naglašeno opušten stil oblačenja.

Oglasi – Advertisement