Pila je svako jutro ovo u 8 sati i prepolovila se: Napitak koji uništava višak masti na stomaku brzinom munje!

0

Salo na stomaku je dio koji predstavlja ogroman problem velikom broju djevojaka i žena.

Ukoliko je to jedini problem na vašem tijelo, on ne stvara neke velike zdravstvene probleme, međutim, i uprkos tome, vodite računa da se to ne omakne kontroli. Ono što morate imati na umu jeste da je ishrana 80 posto posla, a 20 posto fizička aktivnost. Jedno bez drugog ne mogu, jer ishrana reguliše rad želuca i varenje, a fizička aktivnosti utiče na ubrzavanje metabolizma i to zajedno stvara savršenu cjelinu kojom skidate svoje salo na trbuhu. Dakle, ukoliko se pridržavate šta jedete a nemate fizičku aktivnost to neće biti savršeno brza kombinacija koja će vam pomoći da izgubite salo.

Svima je dobro poznato da je višak masti najteže ukloniti u predjelu stomaka, a što smo stariji to su masne naslage na stomaku tvrdokornije.

Masnoće na stomaku utiču na fizički izgled ljudi i na njihovo samopuzdanje, a prekomjerno nakupljanje masti može biti uzrok raznih vrsta bolesti.

Ali, na svu sreću postoji genijalno domaće rješenje iz prirode.

Ovaj lijek sa šljivama bukvalno prži salo sa vašeg stomaka.

Potrebno vam je slijedeće:

– 100 grama šljiva i

– jedan litar pročišćene vode

Priprema je slijedeća:

Stavite šljive i vodu u hermetičku bocu, te tako ostavite odstoji u frižideru na jednu sedmicu. Nakon toga procijedite i magični lijek je spreman.

Korištenje:

Potrebno je da pijete jednu čašu ovog domaćeg lijeka svako jutro na prazan želudac, tako da možete dobiti željene rezultate, a nakon kratkog vremenskog razdoblja vidjet ćete prve rezultate.

Preporučujemo