Novo Showbizz

PIJEM LEKOVE 15 GODINA! SIGURNO SAM KUPIO BAR 5 MERCEDESA DILERIMA: Bane Vidaković ogoleo se do koske, a njegove kolege znaju OVO!

Bane Vidaković je uhapšen prije nekoliko mjeseci sa 30 grama heroina, te su tokom pretresa stana na Vračaru u kojem inače i živi poznati glumac, inspektori pronašli i dvije vage za precizno vaganje i još 10 grama narkotika. Više javno tužilaštvo u Beogradu je optužilo glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlaštenog držanja droge za ličnu upotrebu. U prvoj fazi glumac kao i čovjek sa kojim je uhapšen M.I. su osumnjičeni za dilovanje herioina, ali je daljnjom istragom utvrđeno da je pomenutu drogu Bane koristio u lične potrebe.

“Kolege koje me znaju, znaju da ne mogu da budem diler, prezirem dilere i oni znaju koliko dugo se borim protiv toga. Radi moje zavisnosti kroz koju sam prošao ranije, htio sam da držim školu klincima na temu toga šta trebaju da izbjegavaju u životu. Ja sam na lijekovima već 15 godina. Da bih mogao da ostavim sve to, morao bih sebi da obećam da više neću baciti niti jednog dinara na to smeće. A sigurno sam dilerima kupio barem pet mercedesa do sada.” Ostatak možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement