Novo Showbizz

Petar Strugar sada u njenom zagrljaju: Svi je dobro znate: Čim je objavljena slika Milica se oglasila BIJESNIM riječima, evo šta je poručila!

Raskid poznate pjevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara je mnoge razočarala, a o samim detaljima pomirenja i prirodi njihovog trenutnog odnosa ne zna se baš mnogo.

Strugar je slobodno vrijeme, juče, provodio u Jakovu, a društvo mu je pravila kolegica, odnosno glumica Hristina Popović. Njih dvoje su uživali u čarima prirode, sa osmjehom na licima, a glumica je ovaj trenutak podijelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Moramo podsjetiti da su Milica Todorović i Petar Strugar su raskinuli nakon samo četiri mjeseca veze. Iako su izgledali kao zaista skladan par, te su se u javnosti predstavljali kao da su rođeni jedno za drugo, izgleda da je istina ipak malo drugačija.

Jednom prilikom izvor blizak paru je izjavio slijedeće:

– Istina je da su se Milica i Petar razišli, jednostavno nije bilo sve onako sjajno kao što se predstavljalo u javnosti. U početku im je bilo zaista fenomenalno, ali što su više vremena provodili zajedno, shvatali su da imaju drugačije poglede na svijet. Milica je bila u višegodišnjoj vezi sa Milošem i to je na nju ostavilo stvarno jake posljedice iako se ona trudila da to sve prikaže drugačije. Mislila je da će ga lako preboljeti i da je Petar taj koji će joj u svemu tome pomoći. Ali, ona se nekoliko puta vidjela sa Paunovićem i kada je Strugar to saznao, poludio je – priča naš izvor i dodaje da pjevačica nije varala glumca sa bivšim, ali da je istina se viđala s njim.