Panika u Srbiji, poznata pjevačica u karantinu sa kćerkom: Evo šta se dešava!

0

Kao i uvijek bila je iskrena i sada je priznala da je po malo i uplašena.

Elma Sinanović kaže da se narod dozvao sebi i da je napokon shvatio ozbiljnost situacije, jer je Novi Pazar bio jedan od najneodgovornijih gradova u Srbiji kada je u pitanju poštovanje pravila i mjera bezbjednosti.

 

Istina je da se u samom početku ovog virusa stanovništvo nije držalo propisanih mjera i nekako su sve olako shvatili, ali nakon što je nastala pandemija u cijelom svijetu dozvali su se pameti. Trentno je sve potpuno drugačije od prije samo nekoliko dana kada smo mogli videti ljude koji šetaju ulicama i sjede u kafićima kao da se ništa ne dešava.

Svaki treći dan odem do trgovine, jer treba da uzmem nešto što mi je neophodno i tada budem mirna. Ja i Huliaj smo same i zbog toga nam je i lahko. Sa prijateljima i sa porodicom se čujem samo preko grupa koje se zovu Its korona time što u prevodu znači Vrijeme je za koronu. Sigurno su ljudi koji žive u većim porodicama više zabrinuti od mene i više se plaše. Pored mene i Hulije sa nama se nalaze i tri psa, pa zato u našoj kući se alkohola i asepslola nalazi na sve strane, i kuću dnevno dezinficiramo barem dva puta. Vrijeme trošim na pravljenje ručka ili na igru sa psima. Ali najviče vremena uglavnom provodim na televizoru gdje pratim vijesti jer volim da bude upućena u to šta se dešava.

Ostatak teksta možete pročitati na linku koji se nalazi OVDJE.

Preporučujemo