Novo

Pacijent zaražen koronavirusom otkriva: Imate osjećaj kao da vam se svaka pora na tijelu otvara: Užas!

Pacijent porijeklom iz Velike Britanije, nakon što je napustio karantin u kojem su živote izgubile dvije osobe, se sada liječi od korona virusa.

Rekao je da su efekti ovog virusa zaista strašni. Kako govori osjećao se kao da mu se svaka pora u tijelu otvorila. David Abel je zajedno sa svojom suprugom Sally iz Northamptonshirea u Velikoj Britaniji bio jedan među tri hiljade i sedamsto ljudi koji su bili u karantinu na kruzeru Diamond Princess u Japanu, nakon što se nakon malo više od sedmicu dana saznalo da su putnici bolesni.

Na tom kruzeru je potvrđeno šesto dvadeset slučajeva zaraze, među kojima su bili David i Sally, a dvoje starijih osoba je izgubilo život, odnosno 87- godišnji muškarac i 84- godišnja žena.
Došl smo u bolnicu u Japan prije nekoliko sati. Malo je falilo da se onesvijetsim na ulazu. Otvorila mi se svaka pora na tijelu pa su morali da me uvedu sa invalidskim kolicima u sobu. Nakon što je urađena puna zdravstvena analiza potvrđeno je o čemu se radi- saopštio je David.

Rekao je kako su on i njegova supruga imali blagu pregladu za koji nisu marili, jer nije bilo ništa ozbiljno.
I ja i moja žena smo zaraženi korna virusom.

Sutra treba da idemo raditi testove, počevši od urina pa sve do rendgenskih snimaka. Mislimo da smo u dobrim rukama.- saopštili su preko svojih društvenih mreža.
Na njihvu nesreću oni su propustili avion u kojem se nalazilo sedamdeset Britanaca koji su svi bili negativni na korona virus.

Oglasi – Advertisement