Novo

Pa gdje je moja beba: Doktor napravio carski rez, ali bebe nije bilo u stomaku- Počeo da galami kada je shvatio šta se desilo i kakvu je grešku napravio (FOTO)

Bila riječ o muškarcu ili o ženi, svima njima je najveća i najljepša stvar koju mogu doživjti rođene dijeta,za sve je uloga roditelja najvažnija stvar. 

Mnogi ljudi se ne vide kao roditelji, ali postoji mnogo veći broj onih koji bi voljeli da se ostvari njihov san, tačnije da postanu roditelji. Kod žena je trudnoća jedna zaista posebna stvar, pa se sa razlogom za žene koje su trudne govori da su u drugom stanju. Međutim trudnoće sa sobom donose i niz komplikacija koje mogu da se dese tokom trudnoće, i tako i tokom samog poroda. U ovom članku pišemo o jednom bračnom paru koji je prošao kroz jedno jako ružno iskustvo.

Radi se o Amber Huges koja je imala trideset i jednu godinu i koja je trebala po peti put da se porodi. Ona je htjela da se porodi prirodnim putem, kao i ostalih četiri puta, ali ju je doktor savjetovao da treba da se porodi na carski rez jer je to po njemu bilo mnogo bolje u tim datim okolnostima. Također je porodu htio da učestvuje i Adam koji je tu bio i ostala četiri puta. Kada je krenuo carski rez, njen muž je pao u nesvijet, ali to nije bilo najgore. Kada su je otvorili vidjeli su da bebe nema.

Svi su se uzrujali, ali su skontali da je beba krenula da izlazi napolje u porođajnom kanalu. Kada je doktor krenuo sa rezom, ona je počela da dobija bolove. Počela je nesvjesno da se napreže i tako je bebu gurnula u porođajni kanal, i zato doktor nije mogao da je nađe na mjestu na kojem je trebala da bude. Na kraju je sve prošlo kako treba, beba je bila zdrava i dali su joj ime Oli.