Oženio se Andrija Milošević: Čestitke pristižu sa svih strana: A evo ko je mlada, trudna je? Objavljena slika, sretni i zaljubljeni!

0

Poznati komičar i voditelj Andrija Milošević se već duže vrijeme nalazi u vezi sa svojom koleginicom Sandrom Tomić, i već neko vrijeme se nalaze pod pritiskom zbog toga što ih porodice nagovaraju da je vrijeme da dobiju dijete.


Andrija se često nalazi pod pritiskom zbog pitanja o dijetu, ali smatra da je na ta pitanja uvijek davao odgovore i da ga pritiskaju bez razloga.
U porodici Milošević već duže vrijeme vrti se ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vrijeme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije nasljednika. Međutim, u poslednje vrijeme ta priča prerasla je u forsiranje.

Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave. Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do omanjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost- saopštio je Anrdija i rekao kako mu smeta što ih svi forsiraju na to jer oni već duže vrijeme rade na tome da dobiju dijete i da su već odavno spremni da budu roditelji.


– Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vrijeme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni bježe od obaveze, a zaista ne postoji par koji bi bio sretniji od njih kada bi dobio dijete – saopštio je izvor i također Andrija je rekao da će se potruditi da njegova žena ostane izvan pritiska koji im prebacuju.

Preporučujemo