Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović, a ovog Bosanca je voljela i više nego Arkana: Neće vam biti dobro kad ga vidite: Željela da se uda za njega!

0
331

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije volila da svoje veze pokazuje javnosti, ali je uvijek u centu pažnje zbog toga. A Ceca je prije nekoliko dana na svoju listu svih bivših ljubavi dodala još jednog momka. A sada ćemo se podsjetiti ko se sve nalazi na tom spisku. Sada ćete pročitati listu sa momcima kojima su srca bila slomljena od strane Cece:

Vladan Lukić
Na samom početku karijere ona je bila u vezi sa bivšim predsjednikom i nogometašem Crvene Zvezde Vladanom Lukićem. On je ujedno bio i njen prvi poznati momak, ali njihova veza je trajala dosta kratko. On je jednom prilikom rekao da se sa njom upoznao kada je imala petnaest godina, a da je on imao osamnaest, i rekao je da je ona bila mačiji kašalj.

Dejan Marjanović Šaban
Zbog ovog momka ona je počela sa upoznavanjem sa žestokim momcima. Dok je trajala njihova vezi redovno su posjećivali beogradski klub Bojan Stupica. A Dejan je tada bio kako su ga zvali nekrunisani kralj Zvezdare. On je 1994. godine ubijen u Bulevaru revolucije.

Hajrudin Haro Samardžić
Ona je tokom boravka u Švicarskoj počela vezu sa njim. On je bio estradni menadžer i fudbaler. U vezi su bili tri godine i ona je prekunuta zbog odobravanja javnosti zbog nacionalizma. Nakon nekog vremena on ju je optuživao da je zbog nje završio u logoru.

Željko Ražnatović Arkan
Ceca je tokom svog boravka u Evropi prelistavala njemačko izdanje magazina Plejboj, gdje je ugledala Arkanovu sliku. Ona je tada kako je rekla ugledala najljepšeg muškarca na cijelom svijetu. On je u toku veze sa Cecom i dalje bio u braku sa Natalijom Martinović, i ona mu je bila druga žena.

Ostatak teskta pročitajte OVDJE.

Loading..