Ovo su šestorke koje su postale poznate preko noći: Pogledajte kako one izgledaju poslije 30 godina!

0
350

Davne 1983. godine se desilo nešto jako zanimljivo, naime bračni par Valton je dobio šestero djece od kojih su svih šest bile djevojčice i sve su bile blizankinje.

Od tada je prošlo dosta vremena, ali i danas su one zanimljive mnogima. Roditelji ovih djevojaka sada mogu da uživaju u slobodi i da vode brigu o sebi i o svojim unucima, jer su se one sve osamostalile i otišle svoji putevima. Pošto ih je bilo šest njihovi roditelji su redovno morali da birnu o njima i nikada nisu imali slobodnog vremena. Morali su mijenjati pelene svaki dan i imali su velike troškove i mislili su da nikada nema kraja njihovoj muci.

Kada su sve sestre otišle iz kuće njihovi roditelji su smatrali da one idu zauvijek, ali se one i dan danas redovno javljaju svojim roditeljima i često ih psjećuju i provode svoje vrijeme sa njima. Prva sestra koja je postala majaka je Sarah, i kako navodi to joj je vratilo mnoga sjećanja. Majka blizankinja Janet i dan danas ne zna kako je uspjela da odhrani svih šest djevojčica i da one na kraju ispadnu normalne i ostvare se kao jedne uspješne žene i majke.

Janet sada kaže da napokon može da se opusti i da je uradila dobar posao u odgajanju svoje djece. Rekla je da joj je to bio najteži period u životu ali se nije bunila već je redovno radila i pazila o njima. A o količini novca koji je potoršila na pelene ne želi ni da govori, jer je godišnje toršila preko deset hiljada pelena na svoje kćerkice.

Loading..