Ovo nije photoshop, ljudi se za glavu hvataju, da li je ovo moguće?!

0

Fotografije su danas postale dio našeg života. Na današnjem vremenu skoro da je nezamislivo voditi neku komunikaciju putem društvenih mreža a da se ne razmjenjuju neke slike. Za najpopularniji program za uređivanje fotografija smatra se photoshop .

Možda nam se nekada učini da je stvarnost nekada lako razumjeti i da se ona može predvijeti , na društvenim mrežama pojedinci i dalje pronalaze stvari kojima žele zadiviti  javnost.  Uglavnom teško je povjerovati kada gledamo fotografije da nije nečija šala ili da nisu fotografije plod photoshopa. Zemljotres koji se desio na Taiwanu prije dvije godine bio je razora i tom prilikom nastala je velika materijalna šteta.

Jedna fotografija iz tog mjesta postala je pravi hit na društvenim mrežama, na njoj se vidi zgrada koja se nakrivila samo što se nije srušila ali joj ne dozvoljavaju drveni stubovi koji je čuvaju. Fotografija nije photoshop kao ni ostale poput refleksije na zgradi kasina  u Australiji,zatim na sljedečoj slici tornado ptica koji izgleda nevjerovatno.

Preporučujemo