Ovo je žena zbog koje Dejan Savićević nije došao kćerki na vjenčanje: Zlo izvire iz nje, očarala ga njena ljepota, pa se odrekao čitave porodice zbog nje – Balkan Life Today

Ovo je žena zbog koje Dejan Savićević nije došao kćerki na vjenčanje: Zlo izvire iz nje, očarala ga njena ljepota, pa se odrekao čitave porodice zbog nje

  • Admin
  • November 14, 2019
  • Comments Off on Ovo je žena zbog koje Dejan Savićević nije došao kćerki na vjenčanje: Zlo izvire iz nje, očarala ga njena ljepota, pa se odrekao čitave porodice zbog nje

Svi domaći mediji prenijeli su ovog vikenda vijest o tome da fudbaler Dejan Savićević nije bio na vjenčanju kćerke Tamare, a ispostavilo se da je njegova djevojka Jelena Babić kriva za sve.

Dejan je već godinama u ljubavnoj romansi sa Podgoričankom Jelenom Babić, a kćerka fudbalera navodno sa maćehom već dugo vremena nije u dobrim odnosima, te je nije željela vidjeti na svom vjenčanju sa fudbalerom Aleksandrom Kapisodom.

-Tamara nije u dobrim odnosima s maćehom i nije željela da prisustvuje na njenoj svadbi. Ocu je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, a on joj je nakon toga postavio uslov Ako ona ne dolazi, ni ja neću doći. I zaista nije želio da dođe na ceremoniju – kaže izvor. Šarmantna Jelena je osvojila srce poznatog fudbalera nakon što se razveo od supruge Valentine.

Dejan se posvetio djeci i poslu nakon kraha braka, a zatim se upoznao sa Jelenom i od tada su nerazdvojni. Njihova je veza postajala sve čvršća, a sada su jedno drugom podrška i oslonac u životu. Kako pišu mediji, legendarni fudbaler koji je sada na čelu Fudbalskog saveza CG trudi se da prema njoj bude džentlmen pa sve radi da bi bila sretna.

Javnost nema često priliku vidjeti ih zajedno, ali ih uglavnom paparaci uslikaju za vrijeme ljetnih mjeseci, dok krstare obalom Jadrana.