Novo Showbizz

Ovo je šeik i moj novi suprug: Ana Nikolić pokazala dečka, zaprepašteni svi ostali!

Ukoliko ćemo zaključivati prema informacijama koje smo do sada mogli vidjeti, poznata pjevačic Ana Nikolić nema strah od korona virusa koji se proširio na skoro cijeli svijet i koji kod mnogih izaziva strah i paniku.

Ona se ponaša kao da virus ne postoji, i kao da joj ne prijeti opasnost od moguće zaraze istim. Ana je prošle godine orema mnogiam imala preko sto kila ali je u zadnjih nekoliko mjeseci uspjela da smrša i da dovede svoje tijelo do savršenstva. Priznala je u par navrata da se i sama od sebe grozila kada se pogleda u ogledalo i naprosto ne vjeruje da je to ona. Kako kaže imala je tijelo stare babe. Napokon se osvijetisila i postala je odlučna, to je urodilo plodom.

Smršala je pedeset kilograma, i uspjela je da vrati kilažu koju je imala na vrhuncu svoje karijere. Dodala je da i dalje konzumira alkohol, i u tom dijelu života nije iamal bolji izbor od toga se se hrani bolje. Mislila je da je Rasta njena doživotna ljubav i da će s njim provesti cijeli svoj život, ali na kraju se pokazalo da to nije tako iako je sa njim dobila kćerkicu Taru. Ona je pokazala i svog novog supruga, šeika koji se našao u njenom spotu. On naravno nije njen suprug nego je on u spotu samo glumio njenog supruga. Uskoro će ona objaviti i svoj novi album.

Ana Nikolić je trenutno jedna od najpoznatijih pjevačica naše regije koja ima jednu sjajnu karijeru.

Oglasi – Advertisement