Novo Showbizz

Ovo je pravi raj: Zavirite na luksuzno imanje Nataša Bekvalac: Ogromno dvorište, bazen, vila o kojoj mnogi sanjaju!

Poznata pop pjevačica Nataša Bekvalac je godinama ulagala u salaš u Čeneju. 

Njoj ovi dani izolacije nisu pali teško jer je ona otišla iz Beograda u Čenej koji se nalazi u blizini Novog Sada, gdje je ona napravila svoj mali raj. Ona slobodno vrijeme koje sada ima provodi sa svojim kćerkama,a najviše je posvećena svojoj mlađoj kćerki Katiji. U to se uvjerila ekipa Paparaco lova, oni su snimili Natašu kako se igra sa svojom kćerkom u dvorištu. Sa njima je bio i njihov kućni ljubimac.

Paparaci su je uslikali u jednom zaista opuštenom izdanju u kojem se ona ne viđa jako često. Bila je u trenerci i u crnoj majici, a na nogama je imala papuče, i imala je skupljenu kosu na glavi. Međutim najveću pažnju je privukla vila koja izgleda veoam raskošno. Nalazi se u sredini ogromne parcele koja je u posjedu Bekvalčeva, i ona je potpuno ograđena sa zelenilom. Oni su imali nekoliko problema tokom gradnje a nakon toga i zbog dobijanja građevinske dozvole.

Ona je na kraju ipak uspjela da sve uredi kako je htjela i to može da se preko i slika vidi. Prema procjeni mnogih ona je na ovu kuću dala nekoliko stotina hiljada eura, i sudeći po svemu to joj se itekako isplatilo. Ona u ovoj kući ima ogroman dnevni boravak, kuhinju, nekoliko spavaćih soba i dva kupatila. U kući se nalaze i dva balkona, a pored ove kuće na parceli se nalazi i još nekoliko objekata. Kuća je posebno lijepa zbog dvorišta koje pjevačica redovno uređuje.

Oglasi – Advertisement