Ovo je najveći dokaz da Bog postoji! Pogledajte šta se desilo ženi koja je ismijavala i ponižavala šehide (Video) – Balkan Life Today

Ovo je najveći dokaz da Bog postoji! Pogledajte šta se desilo ženi koja je ismijavala i ponižavala šehide (Video)

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Ovo je najveći dokaz da Bog postoji! Pogledajte šta se desilo ženi koja je ismijavala i ponižavala šehide (Video)

Popularna turska modna blogerka Nur Yerlitas ismijala je lani u svom javnom video obraćanju putem Instagrama, turske šehide i sve što je za njih vezano.

Tada je ona priznala da joj je dotužilo to što vidi šehide, njihove porodice i vijesti koje su za njih vezane svaki put kad upali televizor. Uveliko je pokupila osude i negativne komentare već u toku tog javljanja na Instagramu, ali i danima nakon toga, te su o ovome objavljivani brojni tekstovi osude.

Njena kazna se ni tu nije završila. U vrlo kratkom periodu, osuda je stigla i sa vrha države. I baš kada je pomislila da se sve to stišalo i da je konačno kraj posljedicama njenog ismijavanja i Bog je dao da Nur oboli od kancera.

Nije li to dovoljan dokaz da se ne smije ponižavati niti ismijavati one za koje je Allah dž.š. pripremio posebno mjesto u Džennetu?

Video koji je Nur objavila putem Instagrama i nedugo nakon toga pokupila osude i oboljela od teške bolesti, možete pogledati OVDJE

Kakve su vaše reakcije na video koji je snimila Nur? Da li smatrate da je to što je ona uradila pogrešno i za svaku osudu i vjerujete li da je sve ono što joj se desilo nakon toga, kazna?

Loading..