OVO JE MOĆNI LIJEK KOJI ĆE VAS SPASITI MUKA: Ovo zovu i “RAZBIJAČ GLJIVICA” Morate probati!

0

 

Već smo u nekoliko članaka pisali o tome koliko je važno da o svom zdravlju vodite računa i brigu, a u današnjem članku ćemo pričati o jednom problemu sa kojim se bori veliki broj ljudi.

Riječ je o zdravstvenom problemu koji zahvata sve veći broj ljudi, a ljudi nikako se ne mogu riješiti ovoga, a to zasigurno nije nimalo lako.
Riječ je o gljivicama na noktima i to nožnim. Istina one se nekada mogu javiti i na noktima na rukama, ali to nije toliko uobičajeno.
NJima za razvoj su jako pogodne noge jer se tu mogu razvijati, a tome doprinose i naše vrijeme koje provodimo u čarapama i cipelama. Zbog toga se naše noge znoje i samim tim stvaraju pogodno tlo koje mora biti vlažno kako bi se one razvijale.
Svjesni smo da postoji veliki broj medicinski preparata, ali oni ne samo što su skupi, nego i daju baš obećavajuće rezultate.

Upravo zbog toga mi vam doosimo jedan prirodni preparat pomoću kojeg se zauvijek možete riješiti ove napasti.

Ukoliko ne možete da prepoznate gljivično oboljenje, ono se pojavljuje prije svega kao bijela tačkica da bi se kasnije vrlo brzo mogla proširiti.

Jedan od načina sa kojim možete da se riješite ove infekcije jeste ulje origana.
Ovo ulje su koristili i Stari Grci, a poznato je da ulje u sebi sadrži neke materije koji su pravi antimikotici, ali ono što morate znati prije upotrebe ovog ulja jeste da  je ono jako i da može da izazove iritaciju kože, stoga je jako bitno da ga uvijek trebate razblažiti sa nekom drugom vrstom ulja prije samog nanošenja.

Za razblaživanje uglavnom se koristi maslinovo ulje, a razblažite ga u omjeru dvije kapi ulja origana sa jednom kapi maslinovog ulja.

Kada spremite ovu smjesu potrebno je da je stavite na mjesto gdje je infekcija.
Potrebno je da ovo koristite dva puta svakog dana i to sve dok se infekcija ne povuče, ali morate biti stprljivi jer je to jedna jako uporna infkecija pa liječenje može trajati i mjesecima.

Pišite nam

Preporučujemo