Ovo je kućetina gdje se bahati Mile Kitić: Srbi idu po narodnim kuhinjama, a on u prizemlju svoje zgradurine ima OVO: Kako te nije sramota? – Balkan Life Today

Ovo je kućetina gdje se bahati Mile Kitić: Srbi idu po narodnim kuhinjama, a on u prizemlju svoje zgradurine ima OVO: Kako te nije sramota?

  • Admin
  • November 14, 2019
  • Comments Off on Ovo je kućetina gdje se bahati Mile Kitić: Srbi idu po narodnim kuhinjama, a on u prizemlju svoje zgradurine ima OVO: Kako te nije sramota?

Mile Kitić odlučio je prije nekoliko dana s javnošću podijeliti mjesto u kojem obitava.

Brojne kolege i javnost prozivaju ga da se bahati, ali on prosto ne mari o tome šta drugi misle. Ugledali smo na ulaznim vratima raspoloženu i nasmiješenu domaćicu, a oboje su bili vidno raspoloženi. Kako i ne bi! Drukčije je kada se naradite i načekate na ovaj luksuz u životu, a posve je druga stvar kad to dobijete u vrlo kratkom roku.

Njegova supruga Marta kaže da su postepeno i polako sve stvarali, svaki detalj koji su kupili i montirali u kući, kao i da im ništa od ovoga nije palo s neba.

-Nekad je teško jer se volim i sama brinuti o ovoj kući i nemam pouzdanja u druge ljude. Osmislila sam svaki detalj u kući i jako se ponosim time. Imam jedan bijeli i jedan crni dio kuće, zato što i sama mogu biti crno – bijela.

Sretna sam i volim neke kič detalje zato što smatram da utjelovljuju bogatstvo, a ne kako se tumači kod nas – kaže ona.

Zaprepastili smo se kad smo usred salona ugledali baezn!

Tri člana porodice, svako sa svojim mirom i kutkom. Ali, fenomenalno funkcionišu kad su zajedno. U sobu Mileta Kitića nismo mogli da zavirimo zato što se ne voli slikati, ali svaki drugi detalj nas je iznenadio. Na zidinama su oaze mira njegove supruge, a sve je zabilježio jedan srpski portal.