Ovo je jedan od najvećih blamova na srpskoj TV: Voditeljica se sredila, ali svi su gledali u jedan detelj: Blamaža godine! (Foto)

0
112

Posao voditelja je jako unosan posao, a pored toga zna biti i jako težak.

Danas gotovo i da nema radijske ili televizijske emisije u kojoj se ne pojavljuje voditelj. O njegovoj medijskoj vrsnoći, poznavanju teme i inteligenciji zavisi uspjeh svake emisije. Pred voditeljem su mnogobrojni zahtjevi, pa nije ni čudo što je malo dobrih, a još manje vrhunskih voditelja.

Obaveza je da informacije ljudima dostavljaju iz prve ruke, one istinite i realne informacije.
Od dnevnika preko političkih emisija do dječijih emisija, voditelji igraju veliku ulogu kakva će emisija uopšte i biti.

Voditeljica emisije “Vijesti u 18h” na “Prvoj” koja se zove Jovana Jovančić, sigurno neće po dobrom i lijepom pamtiti emisiju koju je vodila prije neki dan.

Ona je jako profesionalna, tako da se nije desila ni jedna greška u izgovoru. Međutim, pokazala je nešto što nijedna njena kolegica, a ni nilo ko ko se pojavljuje pred kamerama, ne želi da pokaže.

Ona se jako lijepo dotjerala, suknja bijele boje do ispod koljena, i uz nju maslinasto zelena košuljica koja joj prelijepo pristaje, a cijelu tu kombinaciju je začinila prelijepim cipelama koje joj daju notu produženih nogu.

Međutim, ipak se desilo nešto što vjerujemo, nije očekivala.

Dakle, obzirom da je posao voditelja u studiju ponekad zna biti i previše vruće, od svih silnih reflektora i svijetla.

Ali, u ovom studiju je izgleda bilo previše topli, a naše tvrdnje mogu potvrditi tragovi znkoja koji su se sve vrijeme dok je vodila emisiju primjećivali na Jovaninoj košulji.

Tragovi su bili toliko vidljivi i očigledni da to ni nakakav način nije moglo a da se ne primjeti.

Loading..