Novo

Ovih 7 znakova vam garantuju da vas muškarac voli: POSLJEDNJI je najbitniji!

U suprotnosti od žena koje se osjećaju jako ugodno u izražavanju emocija, muškarci po tom pitanju mogu da budu dosta škrti.

Iz tog razloga se mnoge žene pitaju da li ih njihov muškarac zaista voli i da li je zaljubljen u njih, ili je sa njima samo zbog dosade, zabave, novca ili nečega drugog. Ukoliko se nalazite u ovoj situaciji, postoje mali znaci koji ukazuju u kakvom se odnosu nalazite sa vašim muškarcem. Oni su sljedeći:

On vas upoznaje sa svima
Jedan od možda najsigurnijih znakova da je vaš muškarac zaljubljen u bas jeste kada vas upoznaje sa njegovim prijateljima, porodicom, kolegama i svim osobama koji se nalaze u njegovom okruženju. To je način muškarca da obilježi svoju teritoriju, tako što govori svima drugima da ste vi zauzeta.

On samo vas primjećuje
Obično se govori da oči govore više od riječi. To je sasvim tačno kada je riječ o muškarcima koji su zaljubljeni. Kada je muškarac zaljubljen, on ne može da skrene pogled sa svoje žene. Muškarci su vizuelna bića tako da, kada pored sebe imaju ženu koju oni žele, jednostavno sa nje ne skidaju pogled.

On na vas obraća pažnju
Još jedan jako dobar znak je kada vaš muškarac sluša i obraća pažnju na sve što vi kažete. Ukoliko on želi da o vama sazna više stvari, ako pamti šta vam se sviđa, a šta ne, to je dokaz da je u vas zaljubljen.

Ostatak teksta možete pročitati na linku koji se nalazi OVDJE.

Oglasi – Advertisement