Novo

Ove horoskopske znakove u martu očekuje puno romantike: Jeste li jedan od njih?!

Iako je Dan zaljubljenih uveliko prošao, moramo se sloćiti da mjesec ljubavi sada definitivno dolazi.

Ove horoskopske znakove u martu očekuje puno romantike:

Bik
Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško moći odoljeti. Osim toga, i Bikovi bi mogli osjetiti iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova je energija savršena za eksperimentisanje i uživanje u odnosu s vašim partnerom.

Djevica
Osobe u znaku djevice bi se mogle u ovom razdoblju prepustiti divljim strastima. One ne vole biti na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje da i u riziku ipak ima ljepote. Njima će ovo biti zabavan mjesec pun romantike i kreativnosti. Djevice koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog ko će ih napokon iznenaditi u romantičnom smislu.

Škorpije
Ako ste već u vezi, mogli biste ponovno proživjeti fazu medenog mjeseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava gracioznost i šarm, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se povežu s nekim. Kakav god da je vaš trenutni romantični status, ako ste Škorpija, mart će za vas biti jako strastven mjesec, tako piše Elite Daily.

Jarac
Zbog romantičnosti i kreativnosti koja vam dolazi od uticaja Venere osjećate se samouvjerenije nego što ste ikad. Više ćete voljeti i sebe i druge ljude oko sebe, zbog čega bi se i oni slobodni ovog mjeseca mogli konačno zaljubiti. Ako vidite nešto što želite, pravo je vrijeme da to ustvari i ugrabite, to će biti prava prilika za vas.