Showbizz

Ovakve ih nikad nismo vidjeli: Darko zapustio brkove, a Marina podbuhla i bez šminke: Uslikali ih i objavili: Komentari samo pljušte!

Skoro su se pojavile vijesti kako je poznati pjevač Darko Lazić u lošim odnosima sa svojom vjerenicom Marinom Gagić, ali je to lažna informacija jer su njih dvoje u apsolutno dobrom odnosu.

Na Instagram profilu od Darka je na storyu postavljena slika njega i njegove vjerenice, i u njoj možemo da vidimo njenu prirodnu ljepotu jer ona nije imala šminke na svom licu. A i izgled Darka je iznenadio sve fanove, jer je imao neku specifičnu frizuru i brkove koji su se jedva vidjeli.

Bili su na bazenima u Rumi, gdje je održan jedan humanitarni koncert za jednogodišnjeg dječala koji se zove Stefan Gončić i koji se bori sa jednom jako teškom i rijetkom bolešću koja je tuberkuloza mozga. Darko je bio jedan od glavnih organizatora svega i on je prvi i stigao sa svojim privatnim obezbjeđenjem, pa se po tom smjestio u separe gdje ej naručio flašu viskija, koju je počeo da prazni.

Nakon nekog vremena se pojavila i Marina, koja je nakon porođaja prvi put viđena u javnosti, i čim je došla počela je da mu prigovara za alkohol. Rekao si da nećeč da piješ večeras, održi to obećanje- rekla mu je, a on je odgovorio sa:

Zašto ti smeta. Lijepo se provodim, pusti me da uživam i nemoj uvijek da mi pametuješ. Ako ti nešto ne godi, otiđi i ne moraš se vraćat. Neću se napiti, samo pijuckam, rekao je ovo i bio je vidno frustriran. Raspravu u čule i pjevačice koje su također tu nastupale i koje su sjedil za istim stolom, pa su nakon nekog vremena prišle Darku i rekle mu da se izvine Marini.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi – Advertisement