Ovako je izgledao posljednji let Kobija Bryanta: Mnogi nisu uspjeli da snimak pogledaju do kraja: Velika tuga (Video)

0
430

Kanal koji se zove TheFlightChannel koji se nalazi na Youtube-u je poznat po rekreaciji snimaka nesreća koje se dešavaj u vazdušnom saobraćaju a nedavno su objavili i rekonstrukciju leta i pada helikopterra u kojem su letjeli i poginuli Kobi i Dijana Brajant.


Prije neki dan je iznežen prvi rezultat istrage koju je sporvela Nacionalna agencija za bezbjednost SAD i kako se čini na helikopteru nisu mogli naći nikakav isključiv razlog za njegov pad i navode da razlog zbog ove nesreće nije bio kvar na motoru helikoptera.
Istraživači NTSB-a kao dokza da su moori radili i u trenutku udara helikoptera na tlo su odječene grane koje su bile na mjestu tragedije.

A sada na kanalu TheFlightChannel možete pogledati rekonsturkciju leta i pada helikoptera. Na videu koji traje trinaest minuta se nalaze svi detalji i oni najmanji od samog početka odnosno uzlijetanja pa sve do pada. Helikopter je vozio jedan od najboljih vozača Ara Zobajan koji je imao dozvolu za letenje uz pomoć instrumenata, odnosno bez komunikacije sa kontrlonim tornjem, i one je vozio mnoge poznate ličnosti.


Kobe Bean Bryant je rođen 23. august 1978, a stravično je poginuo 26. januar 2020. godine i bio je američki košarkaš. Svoju cijelu karijeru je posvetio jednom klubu a to je Los Angeles Lakersima i držao je rekord u broju sezona provedenih u istom klubu. Njeva visina je bila 198 cm a igrao je na poziciji beka šutera i krilnog beka. Biti će pamćen kao jedna od najvećih ikona košarke svih vremena i bit će u sjećanjima svih fanova ovog sporta.

Loading..