Novo Showbizz

Ovako Cakana sada živi, ima dvorište i teretanu: Otkrila i šta kuha i da li se ugojila (Foto)

Kako bi se sklonila od pandemije koja nas je zadesila Dragica Radosavljević Cakana vrijeme provodi u dvorištu u kojem ona redovno vježba. 

” U kući imam svoju teretanu, dvorište nam je veliko, volim da vježbam na otvorenom. Veoma sam zahvalna što posjeduje kuću pa ne moram vrijeme da provodim zatvorena u prostoru. Cijeli život sam fizički aktivna, stalno se nalazim u nekoj akciji, sada sam morala da spustim tenzije i to mi čak i godi,- rekla je ona i na to dodala:

” Mogu da ode i do radnje, još uvijek se ne nalazim u kriznoj grupi po godinama, ali ne kupujem ništa preko granice. Samo posjedujem više brašna, ulja i praška za pecivo, jer sada imam vremena da pravim kolače i tijesta u kojima sam jako spretna. Ali sa jelom ne pretjerujem, jer ne želim da se udebljamo”

Ona je također rekla da sada ima više vremena da se posveti stvari za koje prije nije imala vremena.

” Uvijek mi je falilo još tri sata u danu. Organizovala sam se jako dobro sa Nešom, trenutno imamo vremena jedno za drugo koje nismo već dugo imali”- rekla je ona i saopštila da joj je najteže što je odvojena od porodice.

” Na Kosovu mi se trenutno nalaze mama i sestra, a kćerka mi je u Moskvi. Briga je zasigurno sastvni dio svačijeg života u ovoj situaciji. Mama ne ide iz kuće, i sada je najbitnije da bude zdrava. Svi se čujemo dosta češće nego prije i to je velika prednost. Sa kćerkom uglavnom pričam i čujem se preko Skajpa, ona kao i većina radi od kuće.”

Oglasi – Advertisement