Savjeti

OVAJ TRIK JE ZALUDIO ŽENE! Kako do preplanulog i bronzanog tena bez sunčanja: Potrebna su vam SAMO DVA SASTOJKA!

Normalno je da je teško dobiti tamniju kožu dobivenu sunčanjem na plaži s osvježavajućim napitkom.

Međutim, postoji jedno veoma dobro rješenje da izgledate preplanuli, baš kao da ste nedavno bili na moru ili u solariju.

Sve što trebate je dječje ulje i neki stari pigmentirani bronzer. Postupak je prilično jednostavan.

Najprije morate odvrnuti kapicu za ulje, a zatim fino samljeti bronzer i staviti ga na papir, koji ćete kasnije razvaljati i staviti u bocu skupa s uljem. Sve što na kraju trebate je dobro sve protresti. Preporučljivo je ulje staviti nakon tuširanja, a nakon toga treba pričekati da ga koža malo upije, pa se nakon toga možete odjenuti. Ova stvar je stvarno odlična jer osim vidljive kože, na koži dobivate i vrlo slatke šljokice.

Dječje ulje je vrlo nježno, lagano i hranjivo i zato je vrlo dobro kada je u pitanju njega i koža. Ali, ovaj proizvod možete upotrijebiti i u domaćinstvu.

Upotrebom dječjeg ulja možete sigurno i zdravo ukloniti vosak s ušiju. Umutite vrlo malo ulja i stavite na ubrus, a zatim temeljito obrišite unutrašnjost uha. Nakon brijanja možete nanijeti dječje ulje na noge i intimno područje. Zaštitit će i hidratizirati kožu te spriječiti iritacije i upale. Dječjim uljem možete ukloniti i vodootpornu maskaru i šminku s lica.

Oglasi – Advertisement