Ovaj tata je otišao u bolnicu na porođaj petorki, sledio se kada su mu doktori rekli da je njegova djevojka sve vrijeme glumila trudnoću

0
12

Zasigurno je trudnoća nešto što će vam promijeniti život, ne samo majci koja čeka bebu u stomaku, nego i ocu koji čeka s nestrpljenjem da se ostvari u ulozi roditelja.

Muškarac koji je sebe cijelog dao u trudnoći je i Pol Servat. On je bio uz svoju ženu sve vrijeme dok je prolazila kroz trudnoću. Nadao se da će njegova djevojka Barbara i on biti savršeni roditelji, nakon što je saznao divne vijesti dva mjeseca nakon njihove veze. Tada nije bilo kraja njegovoj sreći.

Djevojka mu je rekla da je ostala u drugom stanju i da nosi blizance, a rekla je nakon izvjesnog vremena da su u pitanju trojke. Kasnije se zaprepastio nakon što mu je rekla da su to četvorke, no dostigao je vrhunac kad je rekla da su ipak petorke, da je tako doktor rekao. Pol se i te kako radovao novim članovima i bio je van sebe.

Za njih je i izabrao imena, a njegovi roditelji bili su jako sretni zato što su napokon dočekali da se ostvare kao djed i baka. Servat je nabavio dječije krevetiće. Ali, ti kreveti su i nakon termina za porod ostali prazni i patio je zbog gubitka zato što nikada nije držao u ruci svoje dijete.

Nakon što su Barbaru odveli doktoru, medicinska sestra izdvojila ga je sa strane i rekla da njegova djevojka nije trudna i da je u pitanju fantomska trudnoća, da je moraju staviti pod psihološku analizu.Pol je ostao shrvan i nije znao šta ga je snašlo.

Loading..